Jeff-Kuren

Forside

Her følger så lidt information om pillerne, som indgår i Jeff-kuren. Alt er fundet på nettet, på diverse alternative hjemmeside. Nogle af siderne er kommercielle, andre er ikke. Jeg har ikke været specielt kritisk, det lader jeg læseren om.

Der har været venner og bekendte, som har spurgt mig om jeg modtager nogen former for betaling, idet jeg snakker en hel del om Jeff Roope og hans behandling og har lavet denne hjemmeside. Det kunne måske også tænkes at jeg fik gratis behandling eller ikke skulle betale for hans piller.

Derfor vil jeg understrege at jeg hverken får betaling eller får min behandling betalt af Jeff Roope. Den eneste grund til at jeg har lavet dette arbejde, er fordi jeg ønsker at andre skal have den samme mulighed som jeg har fået. Om det er Jeffs piller folk benytter sig af som alternativ behandling, er jeg sådan set ligeglad med. Jeg ved bare at lige netop denne behandling virker på mig. Jeg prøver ikke at gøre Jeffs tegnebog tykkere, men håber ved hjælp af denne hjemmeside, at folk kan se, at der er andre tilbud end dem fra det offentlige.

Da alt jeg har fundet var på engelsk, har jeg tilladt mig at frit oversætte det til dansk. Læseren kan hele tiden linke til den originale hjemmeside på internettet. Jeg linker også til den kommercielle SATCO (South American Trading Company), som har en god og detaljeret information om indholdsstofferne i pillerne.

I virkeligheden består Jeff-Kuren af 6 forskellige piller:

LINZE

EZLINK

MARIETIDSEL OG MÆLKEBØTTE

Disse 3 er de vigtigste og dem som han selv producerer i England. De er en blanding af urter, svampe og enzymer.

Ved siden af disse foreslår han at man tager

Selen

Q10

Vitaminpille

Det kan dog være individuelt. I mit tilfælde behøvede jeg ikke selen og Q10, hvorimod andre kan have brug for det.

Prisen for Jeff-kuren er derfor også individuel, men i mit tilfælde bliver det ca. 1.500 kroner om måneden.

Men klik på hans piller og læs lidt om hvad de gør.

Indhold af medicin