Alternativ behandling

Forside

Jeg fik diagnosen kræft en fredag, hvilket var både godt og skidt. Skidt, fordi det var op til weekenden og jeg skulle derfor tumle med alle mine tanker og spørgsmål, uden at kunne få svar på dem. Jeg havde først en aftale på hospitalet om mandagen. Det var utroligt frustrerende.

På den anden side kom jeg hurtigt ind i den alternative verden, FORDI det netop var op til en weekend. Jeg fik en utrolig trang til at søge oplysninger og det eneste sted som var "åbent", var internettet. Så efter at have fortalt mine forældre den kedelige nyhed, blev jeg kørt hjem og startede computeren med det samme. Jeg søgte på mange ting: Kræft, kemoterpi, behandling, prognoser...alt hvad min forvirrede hjerne kunne hitte på.

Jeg kom vidt omkring og der var især een side som vakte min interesse. Det viste sig at man kunne købe en the kaldet
ESSIAC, lavet af urter og den havde tilsyneladende en fantastisk effekt på cancer. Den skulle efter sigende hjælpe immunforsvaret til at nedkæmpe sygdomme, som f.eks. cancer.

Jeg snakkede med mine forældre og de hentede theen næste dag. Jeg drak mine 3 kopper dagligt og gjorde vel dette i en måneds tid. Så snakkede jeg med forhandleren af theen og spurgte om jeg kunne få telefonnumre på andre som havde prøvet theen. Jeg var utrolig skeptisk og ville gerne have så mange "beviser" som muligt på, at theen vitterlig var effektiv. Hun gav mig nummeret til en mand som også havde drukket theen og var blevet helbredt - til lægernes store overraskelse. Jeg ringede og vi fik os en god snak. Udover theen, foreslog han mig at ringe til en healer han også havde gået hos. Han kunne "noget helt fantastiskt" med sine hænder og desuden lavede han nogle piller, som skulle være mægtig effektive mod alskens sygdomme.

Jeg ventede mange dage inden jeg ringede. Fra at være skeptisk og meget videnskabeligt tænkende, var jeg nu på vej ind i en verden med "healere" og "piller som helbreder"...men efter en lang betænkningstid ringede jeg til healeren, Jeff Roope og vi aftalte at jeg skulle kigge forbi en uge senere.

Besøget hos Jeff var utroligt hyggeligt. Vi snakkede i lang tid og han snakkede om sine piller, og der var ingen tvivl om at jeg skulle begynde at tage dem - ifølge ham.

Skeptisk som jeg var, spurgte jeg direkte, hvad en healer var...hvad var han kunne. Han fortalte at han kunne se energier og han kunne manipulere med dem ved hjælp af sine hænder. Jeg var næsten på vej ud af døren, men han spurgte mig om jeg havde haft problemer i min højre undermund det sidste stykke tid. Han kunne se bølger af energi i den side af min mund. Jeg var ved at tabe kæben. Som I kan læse, startede det hele med en visdomstand og såret var ikke helet helt endnu.

Han spurgte mig også om jeg havde ondt i ryggen og viste mig hvor han mente det var. Så var jeg solgt! Mere skulle der utroligt nok ikke til for at overbevise mig om at han kunne noget specielt. Vi snakkede videre og gik i kælderen, hvor han med sine hænder. Jeg fik en masse piller med hjem og begyndte at tage dem med det samme.

Jeg stoppede med theen, da han sagde at de stoffer som fandtes i theen også var i pillerne - de var bare mere effektive i pilleform og med enzymer, som ikke fandtes i theen. I alt drak jeg vel theen i små 2 måneder.

Jeg har troligt taget pillerne siden. Og jeg er overbevist om at de har en effekt. Desuden kommer jeg hos ham hver 14. dag. Jeg spurgte ham også om ESSIC theen og han fortalte at indholdet i theen også fandtes i pillerne, så det var ikke nødvendigt at fortsætte med dem. I alt drak jeg vel theen i små 2 måneder

Men hvordan kan jeg vide at pillerne hjælper?...det handler sikkert meget om tro, men indtil nu har Jeff haft ret i det meste han har sagt. Jeg vil give nogle eksempler:

Jeff sagde fra start at jeg ville blive tyndhåret, men jeg ville ikke tabe det hele. Nu er det klippet meget kort (1 mm) så jeg ser faktisk skaldet ud, men mærker man efter, har jeg hår på hovedet. Og det sidder fast. Efter 3 serier og 2 ½ måneds kemo. Og det er trods lægernes garanti om, at 2 af de stoffer jeg får med garanti vil gøre mig skaldet.

Mine blodtal har hele tiden været pæne og det har ikke været nødvendigt at få hverken blodtransfusion eller nedsat dosis endnu. Dvs., 1 gang gik det galt. Jeg fik en hovedbundsinfektion og fik noget antibiotika imod det, på trods af at Jeff lige fra start havde sagt at antibiotika ødelægger pillernes effekt. Men mit hoved gjorde altså for ondt, så jeg spiste antibiotika i 6 dage. Og hvad skete der: Blodtallene røg ned som han havde forudsagt.

Han fortalte, mig at han ikke er tilfreds, hvis en patient ikke er frisk 2 dage efter kemoterapi, hvis man tager hans piller. Hvis man ser bort fra de 2 første serier, hvor jeg stadig var kraftigt underernæret, sejlede jeg igennem den 3. serie. Ingen kvalme, ingen opkast, en smule ubehag, nærmest som en forkølelse.

Jeff Roope