Green Tea extract

Forside

Grøn te har været brugt i tusinder af år i Asien, både som en drink og som urtemedicin. Forskere som har studereret grøn te har påvist at den er en suveræn kilde til potente polyphenoler, de vigtigste værende "catechins" og især Epigallocatechin Gallate (EGCG), som er en stærk antioxidant bl.a. brugt i madproduktion og nuværende forskning i antioxidanter. Phenol gruppen i grøn te er yderst aktive, fanger og neutraliserer nemt frie radikaler og andre pro-oxidanter i kroppen. Forskere har fundet at EGCG er mere end 200 gange stærkere end vitamin E til at neutralisere pro-oxidanter og frie radikaler som angriber fedt. EGCG er også 20 gange mere potent end vitamin E til at reducere antallet af farlige og måske mutagene peroxider, som findes i fedt og spæk. Har desuden også en positiv virkning på kolesterol tallet.

Viable Herbal Solutions



Der er en undersøgelse fra Japan, som viser at personer fra grøn te produktions steder ikke har så stor risiko for at få kræft, fordi de drikker en masse grøn te. Hvis gennemsnitstallet for personer som døde af mavekræft i Japan sættes til 100, er tallet i områder hvor der produceres grøn te 34 for mænd og 54 for kvinder Det står klart at "catechins", som indeholdes i grøn te, har en vidunderlig forebyggende effekt på kræft, da man mener at "catechin" formår at kontrollere gen mutation. Faktisk annoncerede Mr. Hara (Mitsui forskningscenter for føde og landbrug), at "catechin" kan reducere tumorer i rotter. Mekanismerne kendes ikke til fulde, men man mener at catechin hjælper til at gøre cellemembranen stærk. Det diskuteres i øjeblikket at Vitamin ACE har en effekt mod cancer. Japansk grøn te indeholder store mængder Vitamin ACE.

Kaburagien

SATCO

Indhold af medicin