Fiskefars i fad


Pris og kvalitet


Kvalitet: 3-stjernet
Retten er beregnet til 3-4 personer
Retten er dyr at lave.
Tilberedningstiden er 75 minutter.

Ingredienser


500 g fiskefars
250 g ærter
1 tsk karry
4 fiskefileter
1 bdt dild
4 spsk. smør

Tomatsovs:
1 ds. flåede hakkede tomater
krydderier, f.eks. basilikum
evt. hakket løg

Fremgangsmåde


Rør den færdige fiskefars med ærterne og karryen og fordel den i et smurt ovnfast fad.

Skær fiskefileterne igennem på langs og rul dem hver om lidt frisk dild fra hale mod hoved. Stik dem på højkant i farsen og kom en smørklat på hver filet.

Dæk fadet med folie og kom det i ovnen ved 175 grader i 45 min.

Kom frisk dild på retten, når den serveres med kogte kartofler eller løse ris.

Serveres sammen med en tomatsovs: Varm alle ingredienserne i en gryde... Hvis der er løg i, svitses de først, inden resten tilsættes.....



Bemærkninger


Kan forberedes i god tid.

Dild'en kan udelades

Fisk er sundt og godt